Mig? Jeg er mekanikerdatter

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med marketing, heraf 17 år som Web- og marketingkoordinator hos Bramidan i Bramming. Mine rødder har jeg i Holsted, en by i det midtjyske, hvor jeg er opvokset som mekanikerdatter. Jeg har i mange år haft en drøm om at blive kunstner. Om det skulle være ved at sætte penselstrøg på et lærred eller at flikke noget jern sammen, det ville jeg lade mit temperament bestemme. Min far lavede faktisk nogle rigtig flotte smedejernslamper. Min mor gik til porcelænsmaling. Med dem som mine kreative forbilleder kastede jeg mig over både akvarel- og akrylmaling, dog ikke at forglemme tegnekunsten, som jeg er seriøst vild med!

Kunstens begyndelse

Der er mange måder at komme igang på som kunstner. For mig var det godt at blive taget ved hånden af andre erfarne kunstnere og få vist teknikker, metoder og emner til inspiration.

Det var især en Kunstrejse til Toscana med Connie Borgen og hendes mand Poul, som var en kickstarter for mit vedkommende.

Efterfølgende fik jeg modet til at udstille nogle af mine malerier og doodle-tegninger, hvilket jeg synes, har været en rigtig god oplevelse og givet mig lysten til at afprøve flere ideer og metoder.

En tur til Frankrig i september 2021, hvor jeg blev oplært af den dygtige franske kunstner Valérie Dumas, var en udbytterig og fantastisk oplevelse. Hendes speciale er farverige akvarelmalerier, se dem her: www.valeriedumas.fr